• slide4
  • slide3
  • slide1
  • slide5
  • slide2
  • slide6

HoldtræningSal med logo

Jeg tilbyder holdtræning på Toftebakken 5 i Birkerød hos

effektiv dk

 

 

 

 

 

 Se holdplanen her

Jeg tilbyder TRX, Pilates, EFFEKT og Løbehold.

Du kan læse mere om holdene her:

 

TRX

TRX (Total Resistance eXercise) Suspension Training er træning med egen kropsvægt.

Du træner styrke, fleksibilitet, mobilitet og balance i alle øvelser. Det er funktionel træning – hvor du oplever stor overførbarhed til dagligdags bevægelser. Belastningen tilpasser du selv udelukkende din egen kropsvægt. Når du træner TRX Suspension Training har du altid en stor involvering af core muskulatur. Sidst, men ikke mindst - du udfordres i høj grad på din stabilitet, når du træner med kun et ophængspunkt.

 

Pilates - EFFETK Mix

Pilatesundervisning tager udgangspunkt i klassisk STOTT Pilates®,

Pilates er en effektiv og samtidig skånsom træningsform, der lærer dig at benytte din krop på en sund måde. Pilates fokuserer på at optimere træningen af musklerne omkring rygsøjlen. Øvelserne fokuserer på stabilitet, styrke, udholdenhed og fleksibilitet, således at kroppen kan arbejde ubesværet og hensigtsmæssigt.

Øvelserne udføres i et roligt tempo, og åndedrættet benyttes til at aktivere muskler og slippe spændinger. Pilatestræning giver bl.a. en bedre holdning, øget kropsbevidsthed, bedre koordination og tydelig toning ved fortsat træning.

EFFEKT

EFFEKT er muskeltræningsøvelser, der udføres langsomt, kontrolleret uden ydre belastning. Belastningen udgøres udelukkende af kroppens eller legemsdelenes egen vægt. Øvelserne foregår stående eller liggende, hvorved man udelukker næsten al form for impact på leddene. EFFEKT har til formål - rent fysisk - at skabe større kropsbevidsthed, bedre holdning samt gøre kroppen stærkere, mere udholdende, sundere og velformet. EFFEKT er funktionel træning. Funktionel træning er den nye ”hotte” og meget fornuftige trend inden for træning. Men i virkeligheden er det gammel vin på nye flasker – dog med en vis grad af videreudvikling. Funktionel træning gør kroppen bedre i hverdagen – gør kroppen bedre til at gøre de ting du gør til hverdag, og samtidig kan du få den krop, du drømmer om at se på.

 

Cirkeltræning

Cirkeltræning er en træningsform, hvor vi har ”stationer” med forskellige øvelser. Vi laver hver øvelse i en bestemt tid og går derefter videre til næste øvelse. Vi laver øvelser, hvor vi bruger håndvægte, elastikker, redondobolde, TRX og egen kropsvægt.

Der vil være både styrkeøvelser og konditionsøvelser, så du får sved på panden og pulsen op og smil på læben.

 

Puls & Styrke

Puls & Styrke er en træningsform, hvor vi laver hver øvelse i en bestemt tid og går derefter videre til næste øvelse. Vi laver øvelser, hvor vi bruger håndvægte, elastikker, redondobolde, TRX, fitnessmaskiner og egen kropsvægt.

Der vil være både styrkeøvelser og konditionsøvelser, så du får sved på panden og pulsen op og smil på læben.